Mergi la conţinutul principal

GALERIE FOTO: Ceremonie scurtă și sobră de Ziua Națională, la Brăila

Efervescența specifică Zilei Naționale a rămas o amintire anul acesta, la Brăila, din cauza pandemiei de coronavirus, care le-a răpit brăilenilor bucuria de a se aduna în Piața Independenței pentru a asista la defilarea miliarilor, pentru a se ospăta cu tradiționalele porții de fasole cu cârnați și pentru a încinge o horă în fața scenei unde concertau artiștii de muzică populară. De data aceasta, așa cum au anunțat autoritățile, în conformitate cu regulile pentru combaterea răspândirii virusului SARS - Cov2, momentul a fost marcat doar  printr-un scurt ceremonial militar religios, la care au asistat doar oficialitățile locale și puțini trecători care s-au nimerit prin zona Pieței Independenței

Ceremonia a început la ora 12.00, cu o slujbă religioasă și trecerea în revistă a Gărzii de Onoare. A urmat un scurt discurs al subprefectului Simona Drăghincescu, apoi s-au depus coroane de flori la monumentul Ecaterinei Teodoroiu. Totul a durat circa 20 de minute.

Totuși, brăilenii se vor putea bucura de această zi specială odată cu înserarea, când Primăria va aprinde luminile de sărbători care vor aduce un plus de culoare pe străzile principale ale orașului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro