Mergi la conţinutul principal

GALERIE FOTO: “Uscătura” și gropile din zona Dispeceratului Braicar

În sfârșit, s-a trecut la scoaterea (după ani de zile) a cioatelor putrede de la copacii tăiați pe Călărași, și nu numai. Totodată, se toaletează și se taie arborii fără șansa de a  mai înfrunzi (ex. la Casa Tineretului).

Însă, culmea, lângă Dispeceratul Braicar continuă să “reziste” o uscătură de pe care a început să cadă coaja, iar la câțiva metri se văd (tot de ani zile) ditamai gropile de pe banda de stocaj a autobuzelor. De parcă acestea n-ar fi destul de “încercate” prin gropile din Vidin, Brăilița și Pisc! Alte surprize în zonă: coșuri de gunoaie negolite, straturi din coji de semințe și ambalaje diverse lângă băncile (unele deja vandalizate); stația de autobuz deloc amenajată și care te obligă să ocolești balta formată la fiecare ploaie (ce sistematizare pe verticală!. Precum vizavi, în fața fostei școli nr.3.

La proastă vedere și amendabil, alt aspect: parcarea auto înființată ad-hoc, pe un spațiu verde, mereu ocupat de riveranii și tupeiștii care, pentru a nu mai ieși cu mașinile pline de noroi pe roți, au trecut la împănarea terenului cu pietriș și cu ce rezultă de la răzuirea asfaltului.

Ei, și ce... pe domeniul public face fiecare ce vrea!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro