Mergi la conţinutul principal

GALERIE FOTO “Parcul” de pe Vadul Danubiului se prăbuşeşte şi este plin de gunoaie!

* situația, despre care cotidianul nostru a relatat în repetate rânduri, îi indignează pe brăilenii de bună credință, care se întreabă când au de gând autoritățile să ia măsuri mai drastice pentru rezolvarea problemelor

 

 

 

Despre starea precară a terenului actualmente viran unde a funcționat pe vremuri un parc, transformat apoi în fosta ”piață de ruși” de pe Str. Danubiului v-am mai informat în repetate rânduri. Reamintim că în prezent terenul respectiv, situat în ”zona zero” a Brăilei, are trei proprietari, printre care și o firmă amendată recent de Poliția Locală cu 2.500 lei și somată să ia măsuri pentru rezolvarea situației. Firma în cauză nu s-a conformat, iar problemele persistă, fapt observat și de cititorii noștri, care se arată indignați de felul cum a ajuns să arate terenul fostului parc dar și toată strada Danubiului, în general. Iată ce ne-a sesizat, zilele trecute, brăileanul Alexandru D.: “Terenul viran de pe Vadul Danubiului are împrejmuirea din beton şi piatră prăbuşită pe circa 10 metri, din cauza arbuştilor crescuţi sălbatic în fisurile create de intemperii şi a lipsei de întreţinere.  Culmea este că, deși s-au dat amenzi şi a fost zidită cu beton o breșă din gard, s-a reluat aruncarea zi de zi, sau noaptea, a gunoaielor şi mizeriei. Tot aici se dă foc la diverse deşeuri textile sau din plastic… În aval de fostul parc nu poţi să circuli în siguranţă datorită gropilor din carosabil, şi nici pe  trotuarul distrus  lângă un gard metalic, din cauza unei organizări de şantier care nu se ştie cărui investitor aparţine. Oricum, nu trebuie circulat la pas pe această stradă, din cauza obstacolelor care te obligă să treci prin faţa maşinilor aflate în foarte mare viteză”.

Iar potrivit proverbului “ocoleşti una şi dai de alta”, pe trotuarul de vizavi se întinde o pată mare de ulei ars, iar aproape de intersecţia cu strada Faţa Portului, acelaşi trotuar este complet blocat de nişte containere, copaci plantaţi aiurea , şi vegetaţia uscată de la toaletarea unui gard viu.

Comentariile sunt de prisos, dar în ciuda problemelor ce persistă de foarte multă vreme încă întârzie luarea unor măsuri ferme care să înlăture aceste grave anomalii. Mai ales că există şi riscul afectării clădirilor aflate la înălţime, pe strada Rubinelor...

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro