Mergi la conţinutul principal

GALERIE FOTO Șantierul Naval VARD, cu inima și porţile larg deschise de Ziua Copilului

Unitate economică reprezentativă a Brăilei şi apreciată în Europa pentru construcţia de nave, VARD (Fincantieri Company) a surprins plăcut şi în acest an prin organizarea, de 1 Iunie, a Zilei Porţilor Deschise. Directorul general Simona Alina Puia, împreună cu staff-ul societăţii, a întâmpinat cu bucurie cei peste 1.000 de vizitatori, firesc în majoritate copii. Au onorat cu prezenţa evenimentul primarul Viorel Marian Dragomir și Ion Ghionu, fost director al Șantierului Naval.

Grupurilor foarte mari de vizitatori li s-au prezentat de către specialişti dotările impresionante şi realizările, eforturile navaliştilor brăileni. După care cei prezenţi au putut viziona imagini foto inedite ale arcului peste timp în construcţia de nave (anterior anului 1940 şi după 1990), ultima perioadă fiind reprezentată printr-o excepţională expoziţie de machete.

De asemenea, de un larg interes s-au bucurat “atelierele de creaţie” ale celor mici, de la cele mai fragede vârste, copiii bucurându-se şi de alte surprize: baloane, jocuri, dulciuri etc. Formaţia de dansuri “Flori de Bărăgan” din Dudești - Tătaru şi piesa “Domnul Goe”, în interpretarea Teatrului de Păpuşi Brăila, au animat atmosfera, completată cu aplauze la scenă deschisă. Şi, evident, nu au lipsit aducerile aminte ale foştilor angajaţi, schimbul de opinii cu brăileni din alte societăţi economice şi aprecierea laudativă la adresa conducerii VARD pentru reuşita acţiunii din 1 Iunie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro