Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Galatenii au marcat golul victoriei in prima repriza de prelungiri

Galatenii au avut un start bun si chiar in minutul 2 au reusit sa deschida scorul prin Frunza, care a profitat de o greseala de marcaj a lui Musat. Gazdele si-au revenit repede si dupa numai 12 minute au restabilit egalitatea. Bratosin a centrat in careul galatean si Baicu a reluat imparabil sub transversala, min 15; 1-1.
Pina la pauza fiecare formatie a mai inscris cite o data. Otelul a revenit in avantaj gratie golului inscris de Iorga (min. 34), iar in minutul 40 gazdele au egalat pentru a doua oara, numai ca de data aceasta autorul golului a fost Bratosin.
In prima repriza Viitorul a mai ratat patru ocazii de gol prin Mita, Berceanu, Vioreanu si Bratosin.
In partea a doua a meciului s-a jucat pe contre. Gazdele puteau sa transeze definitiv jocul in favoarea lor insa Berceanu, in doua rinduri a incercat executii mult prea pretentioase si portarul galatean a scapat cu fata curata. Galatenii au stat la "pinda" si in minutul 68 au reusit sa profite de o gafa a defensivei gazdelor si au preluat pentru a treia oara conducerea dupa reusita lui Tudosa.
Viitorul a pornit cursa de urmarire si noul introdus, Anghelina, a marcat pentru 3-3 in minutul 75, iar cum pina la finalul timpului regulamentar de joc nici una dintre formatii nu a mai reusit sa modifice tabela s-a trecut la reprizele de prelungiri.
Cu toate ca tot gazdele au fost mai active si au creat destule faze periculoase in suprafata de joc adversa Otelul II a fost echipa care s-a calificat in faza a doua a Cupei Romaniei, golul calificarii formatiei galatene fiind marcat de Petean in minutul 111.

Viitorul: Ilasc - Baicu, Musat, Bogdan, Calatoaie - Cheles (min. 72: Oprea), Vioreanu, Paraschiv, Bratosin - Berceanu, Mita (min. 59: Anghelina).
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii