Mergi la conţinutul principal

Gala de Excelență a Comunității Brăilene, ediția a II-a. Înscrierile s-au prelugit până la 2 decembrie! Nominalizează oamenii care fac bine comunității!

* până pe 2 decembrie, pe platforma galei, puteți nominaliza sau înscrie proiectele/activitățile/persoanele/inițiativele care au adus un impact pozitiv asupra comunității și merită promovate și premiate * evenimentul se dorește a fi un ”barometru al faptelor bune”, fiind organizat de Forumul Tinerilor din România - Brăila și Centrul de Tineret – Brăila Youth Hub

 

 

Forumul Tinerilor din România – Brăila anunță că s-au prelungit înscrierile la Gala de Excelență a Comunității Brăilene, ediția a II-a, eveniment ce se dorește a fi un “barometru al faptelor bune”, un mijloc de întâlnire, recunoaștere și promovare a inițiativelor și persoanelor care au adus o schimbare în bine în județul nostru. Astfel, până pe 2 decembrie, ora 23.59, puteți înscrie sau nominaliza proiectele, activitățile, persoanele și inițiativele care în ultimii doi ani au adus un impact pozitiv asupra comunității și merită promovate și premiate în cadrul galei. Înscrierile se fac online, foarte simplu, prin completarea unui formular disponibil pe platforma evenimentului -https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3sDlkegbN4IyeiuFSYC-EOaBqKNq3vYoR20j2JSiCImzonw/viewform. Organizatorii precizează că formularul de aplicație trebuie completat în totalitate!

Așadar, dacă ai auzit de oameni care merită să fie apreciați sau ești chiar tu unul dintre cei care merită promovați, nu ezita să îi nominalizezi sau să te înscrii la Gală!

“O dată la doi ani, noi, tinerii din cadrul Forumul Tinerilor din România-Brăila și Centrul de Tineret - Brăila Youth Hub am ales să vorbim despre cei care fac bine, în semn de recunoștință și respect pentru cei cărora li s-a făcut bine, dar și pentru a inspira. Comunitatea noastră are nevoie de modele, are nevoie să cunoască eroii de fiecare zi, bunicii și părinții care susțin necontenit copiii și tinerii, oamenii care donează pentru cauze nobile, cei ce aduc culoare în mediul lor, cei ce fac performanță în anumite domenii sau cei care aduc zâmbete pe chipurile celor triști. Pandemia și criza actuală au încercat greu populația, dar împreună am biruit. Tema centrală a ediției a doua este «Unitatea», iar motto-ul ales este: «Împreună facem ca imposibilul să fie posibil!»”, transmite Gabriel Ion, președintele Forumului Tinerilor din România - Brăila și inițiatorul acestei campanii.

Cine se poate înscrie la Gala de Excelență a Comunității Brăilene?

Așa cum am precizat la început, la Gală se pot înscrie proiectele/activitățile/persoanele/inițiativele care au adus un impact pozitiv în comunitarea locală. Mai concret, pot depune aplicații persoanele fizice (activități individuale sau grup de inițiativă), ONG-urile, unitățile de învățământ, instituțiile publice (biblioteci, ISU, IPJ, IJJ, Primării etc.), persoanele juridice (orice persoană juridică, indiferent de cifra de afaceri și numărul de angajați) sau instituții mass-media.

În funcție de proiectele sau activitățile lor, participanții se pot înscrie pentru una din cele 14 categorii ale Galei: educație; mediu, voluntariat și implicare civică;
sănătate și stil de viață sănătos; sport; artă, cultură și promovarea tradițiilor;
incluziune socială; antreprenoriat și sustenabilitate; agricultură; justiție și protecție socială; turism și promovarea comunității; educație nonformală; educație digitală și IT; popularitate, plus o categorie surpriză.

Organizatorii galei precizează că pot fi înscrise activitățile care s-au desfășurat pe raza județului Brăila, în intervalul 01 octombrie 2019 – 16 noiembrie 2022.

După finalizarea înscrierilor, în perioada 3-4 decembrie va avea loc jurizarea proiectelor, juriul fiind format din reprezentanți ai societății civile și sectorului non-guvernamental brăilean, instituții publice, manageri din diverse domenii de activitate, jurnaliști, profesori, bloggeri etc.

Pe 9 decembrie vor fi premiați câștigătorii, în cadrul unui eveniment special ce va avea loc la Regal Events Ballroom.

A doua ediție a Galei de Excelență a Comunității Brăilene este organizată de Forumul Tinerilor din România-Brăila și Centrul de Tineret - Brăila Youth Hub.

Mai multe detalii despre eveniment aflați de pe pagina de Facebook Gala de Excelență a Comunității BrăileneForumul Tinerilor din România - Brăila și Centrul de Tineret - Brăila Youth Hub.
Mult succes!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro