Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gabriela Vasile, in mare forma, protagonista a victoriei brailene

La fel ca in toate celelalte intilniri dintre cele doua formatii, si cea de ieri a fost una de infarct, deoarece, pe rind, sansa a trecut dintr-o tabara in alta.
Astralul a fost echipa care a condus pe tabela pina in minutul 27, HC Dunarea cea care a revenit si in ultimele trei minute ale primei reprize a intors rezultatul in favoarea ei.
In partea secunda ostilitatile s-au derulat ca intre doua echipe care nu degeaba se lupta, cu sanse reale, pentru un loc de cupa europeana. Daca in prima repriza se poate vorbi despre ghinion, deoarece brailencele au ratat exasperant de mult, in partea secunda jocul sanselor s-a echilibrat pentru ca si oaspetele, la rindul lor, au avut destule momente pe care le-au tratat cu superficialitate.
A fost insa indiscutabil meciul campionatului pentru portarul Gabriela Vasile, cea care practic, prin interventiile ei, a inclinat balanta in favoarea gazdelor.
Dubla interventie din finalul meciului a portarului brailean la aruncarile de pe semicerc ale Alinei Braniste si Corneliei Rimbu, au facut-o pe aceasta din urma sa se inchine si sa se minuneze cum de a fost posibil ca Vasile sa pareze astfel de mingi.
In afara de portarul brailean s-au mai remarcat Elena Moise, "motorul de formula 1" al HC Dunarea, Marinela Patru si tinara jucatoare Marcela Lupu, aceasta din urma reusind sa marcheze patru goluri in momente decisive.
Golgetera meciului a fost Elena Moise, cu 11 goluri, urmata de Marinela Patru, cu 6 reusite, iar de la formatia vizitatoare s-a remarcat Cornelia Rimbu, cu 5 goluri.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii