Mergi la conţinutul principal

Gabriel Oprea a fost votat ca membru al Comisiei de aparare a Camerei Deputatilor

Deputatii au aprobat, luni, in unanimitate, unele schimbari in componenta comisiilor permanente ale Camerei. Una dintre aceste schimbari a fost desemnarea lui Gabriel Oprea in calitate de membru al Comisiei de aparare, ordine publica si siguranta nationala. Propunerea a fost anuntata in plen de catre presedintele de sedinta, democrat-liberalul Ioan Oltean.
Liderul de grup al deputatilor PD-L, Mircea Toader, a explicat ca decizia a fost luata in urma unei solicitari a lui Oprea ca, in calitatea sa de deputat, sa devina membru intr-o comisie parlamentara. "Nu a fost o propunerea a PD-L. Domnul Oprea a facut aceasta solicitare, iar liderii de grup i-au aprobat-o. Nimeni nu s-a opus, toata lumea a fost de acord", a declarat Toader. Modificarile din comisii au fost votate in bloc, cu unanimitate de voturi.
Grupul PD-L l-a retras pe deputatul Gabriel Oprea ca membru in Comisia SRI, pe 11 februarie, dupa ce propunerea acestuia a generat suspendarea sedintei plenului reunit de validare a lui Dan Nica la sefia MAI.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu