Mergi la conţinutul principal

Gabriel Iosofache a fost operat miercuri la Spitalul Floreasca

Ieri, la 8.30, Gabriel Iosofache a fost operat de ligament încrucişat anterior de către conferenţiar doctor Gheorghe Popescu, şeful secţiei de ortopedie de la Spitalul Floreasca. În urma acestei intervenţii chirurgicale mijocaşul Daciei Unirea va sta departe de teren timp de şase luni, în timp ce jucătorul Farului, Bratu, cel care l-a accidentat pe brăilean a fost suspendat doar două etape, pe care deja le-a ispăşit, iar marţi a jucat pentru gruparea constănţeană în partida cu SC Bacău. Analizând această situaţie, preşedintele clubului Dacia Unirea, Valentin Avramescu, spune că regulamentele de fotbal sunt prea blânde cu jucătorii violenţi: "Regulamentele nu sunt făcute aşa cum ar trebui, un jucător să stea şase luni departe de teren, iar cel care l-a accidentat aşa de grav, după două săptămâni să revină în teren. Cred că la comisii ar trebui să se ia măsuri în conformitate cu gravitatea infracţiunilor comise de jucători. Colectivul Daciei Unirea îi mulţumeşte şi pe această cale medicului care l-a operat pe Iosofache. Jucătorul se simte bine şi la puţin timp după intervenţia chirurgicală a fost dat la salon". Sursa citată a spus apoi că a venit deja prima tranşă de bani de la Primărie şi că aşteaptă verdictul şi din partea Consiliului Judeţean. "Am primit 140.000 lei de la Primărie şi ne-am plătit mare parte din datorii, cât să mai respirăm puţin. Am depus un proiect şi la Consiliul Judeţean, aşteptăm 30 de zile ca să aflăm dacă se aprobă, eu sper ca lucrurile să decurgă conform aşteptărilor noastre", a explicat Valentin Avramescu.
Preşedintele Daciei Unirea a vorbit şi despre schimbările care au avut loc în această săptămână la viitoarea adversară a brăilenilor Academica Clinceni. Formaţia are un nou antrenor din această săptămână, pe Mugur Bolohan. "De obicei, schimbarea unui antrenor este o sabie cu două tăişuri, poate produce un şoc la echipă sau poate nu. Eu nu ştiu dacă este îmbucurător pentru noi acest lucru. Dacă noi ne vom face bine treaba în teren 95 de minute şi nu doar 90, prea puţin contează cine este antrenor la echipa adversă", a concluzionat Avramescu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro