Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Furt de subansamble, in miez de noapte

A plecat la furat, si-a ajuns la Jandarmerie. I s-a intimplat unui brailean de 45 de ani, care si-a incercat norocul la furat, la miezul noptii, pe terenurile SNP Petrom din Liscoteanca, dar n-a reusit sa insele vigilenta oamenilor legii. Ionel I. sustine ca avea nevoie de bani, ca sa-si hraneasca familia, si s-a gindit ca n-ar fi rau sa vinda niste fier vechi. Problema era de unde sa faca rost de materialul respectiv si s-a orientat catre terenurile SNP Petrom din localitate, de unde, la adapostul intunericului, a sustras o vana si alte citeva subansamble. Cind a fost prins de jandarmi, el a explicat ca le-a luat, fiindca parea sa nu aiba nimeni nevoie de ele.
"Eram cu caruta, prin zona, m-am dat jos si am gasit niste fiare pe acolo. Nu erau cine stie ce valoare, si zaceau pe jos, asa ca m-am gindit ca nu le simte nimeni lipsa si le-am luat. Stiam ca nu e bine sa fur, dar nu stiam ca este infractiune, ca pot ajunge la inchisoare, pentru asta. Pina la urma, era un amarit de fier, ce pot sa-mi faca, pentru niste fier vechi?!", a declarat Ionel I.
"In timpul unei patrulari de noapte, echipa de jandarmi a descoperit o persoana care sustrasese mai multe subansamble, de la SNP Petrom Liscoteanca, in scopul de a le comercializa la fier vechi. Persoanei i s-au intocmit actele premergatoare cercetarii penale, pentru furt calificat", a declarat lt. Dragos Vlasceanu, din cadrul Jandarmeriei Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii