Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Furt calificat, conducere fara permis, parasirea locului accidentului si port ilegal de sabie

Implicat in nu mai putin de cinci fapte penale, Nicolae Ion, in virsta de 18 ani, din satul Silistraru, a fost trimis in judecata, din ordinul procurorului Marinela Cosnita, de la Parchetul Local, sub patru capete de acuzare: furt calificat, conducere fara permis, parasirea locului accidentului si port ilegal de arma alba. Ion a sustras, printre altele, un autoturism, pe care l-a distrus in proportie de 90%, parasind mai apoi locul accidentului. Tot el a fost depistat plimbindu-se cu o sabie la briu prin sat, mai ceva ca un samurai.
La doar 18 ani, Nicolae Ion a "calcat pe bec" de cinci ori intr-un timp relativ scurt, mai precis in perioada iulie - noiembrie 2005. Potrivit actelor de urmarire penala, el a savirsit prima nemernicie in imobilul pe care Aurelian M. il detine in satul Silistraru, sustragindu-i acestuia bunuri in valoare de 480,3 RON (un CD player cu mai multe CD-uri, doua boxe de calculator, un pistol de lipit, un aparat de sudura, un radiocasetofon etc.). In seara zilei de 6 august 2005, Ion a sustras autoturismul BR-82-DAN, proprietatea lui Neculai C., din Braila, ca sa se plimbe cu el pina-n Silistraru. N-a reusit sa ajunga la destinatie, pentru ca l-a distrus in proportie de 90% si l-a abandonat intr-un sant. Paguba pricinuita este de 1.760 RON, dar proprietarul solicita despagubiri de 4.000 RON.
In noaptea de 6/7 septembrie 2005, infractorul de 18 ani a sustras mai multe bunuri din locuinta Nicolinei C., din Silistraru, iar pe 3 noiembrie a calcat gospodaria Linei A. din aceeasi localitate. Pe linga toate acestea, el a fost depistat cu o sabie de vreo 60 de centimetri asupra sa, desi acest lucru reprezinta infractiune. Aceasta se intimpla pe data de 23 septembrie 2005.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii