Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A furat o semiremorca, a facut-o bucati si a dus-o la fier vechi

Strazile din Centrul Vechi s-au transformat de ceva vreme in adevarate "pepiniere de infractori", multi dintre locatarii zonei fiind certati cu legea inca de pe vremea minoratului. Altii, saraci lipiti pamintului, traiesc din vinzarea la fier vechi a bunurilor provenite din furt. Este si cazul lui Ciprian Ionut Sandu, 22 de ani, de pe strada Militara, recidivist aflat in prezent in Penitenciarul de Maxima Siguranta Braila. Sandu a fost, deja, trimis in judecata pentru furt calificat, furt de folosinta, tentativa de furt si conducere fara permis. Faptele au fost comise in perioada septembrie - decembrie 2004.
Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorul Marinela Cosnita, de la Parchetul Local, la inceputul lunii septembrie 2004, recidivistul Ciprian Sandu a sustras o semiremorca fara roti, ce era parcata pe strada Rosiori. Dupa ce-a facut-o bucati, cu un polizor tip "fain", hotul a dus-o la un centru de colectare, primind in schimb suma de 350.000 de lei vechi. In noaptea de 11/12 noiembrie 2004, el a incercat, fara succes, sa fure radiocasetofonul auto din Dacia BR-41-ERT, parcata pe B-dul Independentei. A vrut apoi sa porneasca masina, dar nu a reusit. Pe cind se straduia sa fure bateria acumulator, infractorul a observat lumina la unul din apartamentele blocului, motiv pentru care a dat bir cu fugitii. O luna mai tirziu, mai precis cu o seara inainte de Revelionul 2004/2005, recidivistul a patruns in Dacia Nova BR-77-GRT, parcata pe strada Mihai Bravu. A pornit autoturismul prin contact direct si l-a condus vreo 10 metri pina s-a oprit, desi nu poseda permis de conducere. In aceeasi noapte, el a facut stricaciuni de 4 milioane de lei, incercind sa fure radiocasetofonul auto aflat in Dacia Nova cu numar de inmatriculare BR-70-AMG.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii