Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Funeraliile lui Ibrahim Rugova vor avea loc joi

Funeraliile presedintelui provinciei Kosovo, Ibrahim Rugova, care a decedat, simbata, din cauza unui cancer pulmonar, vor avea loc joi, 26 ianuarie, iar Guvernul local a decretat un doliu de cinci zile, informeaza AFP.
"Familia lui Ibrahim Rugova a decis ca funeraliile defunctului presedinte vor avea loc joi, 26 ianuarie, la ora 12.00 (13.00, ora Romaniei), la Pristina", a anuntat purtatorul de cuvint al lui Rugova, Muhamet Hamiti.
Guvernul din Kosovo a decretat cinci zile de doliu in provincie.
Negocierile pentru viitorul statut al provinciei administrate de ONU au fost aminate, in urma decesului lui Rugova. Sustinator al independentei provinciei, Rugova, in virsta de 61 de ani, urma sa conduca delegatia negociatorilor albanezi la discutiile care inceput in noiembrie anul trecut, sub egida trimisului special al ONU, Martti Ahtisaari.
Potrivit unui comunicat al Presedintiei din Kosovo, difuzat simbata, Ibrahim Rugova a murit la resedinta sa din Velanija, fiind inconjurat de familie, medici personali si medici americani.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii