Mergi la conţinutul principal

"Functionam fara probleme"

A trecut o luna de cind operatorul local de termoficare a inceput furnizarea energiei termice catre blocurile din municipiu in cadrul sezonului rece 2008 - 2009 si pina acum, dupa cum sustine conducerea SC "CET", nu sint probleme majore. Dupa efectuarea probelor de presiune la cald din primul week-end al lunii noiembrie, "CET" a intrat efectiv in piine, furnizind caldura celor aproximativ 19.300 de apartamente ramase arondate sistemului. "Pina acum nu au fost probleme. Ne-am incadrat in graficul temperaturilor pentru agentul termic furnizat populatiei in coroborare cu media temperaturilor exterioare, iar situatiile exceptionale semnalate la dispeceratul nostru a fost solutionate rapid. La acest moment, producem agent termic cu ajutorul cazanului recent modernizat de pe platforma de la Km 10", ne-a declarat directorul SC "CET", Ionel Patrascu adaugind ca, in cazul in care temperaturile vor inregistra o scadere, pentru asigurarea temperaturii agentului termic se va porni si sursa recent pusa in functiune in aceasta vara, la intrarea in oras.
Reamintim ca potrivit celor mai recente estimari ale operatorului, gradul de debransare de la sistemul centralizat de furnizare a enegriei termice in municipiu a crescut in ultimii ani, ajungind in acest sezon la circa 60%. Practic, din totalul de aproximativ 53.000 de apartamente din oras au mai ramas in sistemul centralizat doar 19.300. Trebuie precizat ca in aceasta iarna primesc ajutor pentru incalzirea in sistem centralizat circa 11.000 de familii, ceea ce inseamna ca majoritatea celor ramasi clienti ai "CET" sint asistati social, carora statul le plateste o parte din factura pentru energie termica.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu