Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fumul de la depozitul britanic se intinde pe citeva mii de kilometri patrati

Fumul degajat in urma exploziei care a avut loc, duminica dimineata, la un depozit de carburant aflat la circa 40 de kilometri de Londra, era vizibil, la prinz, pe cerul capitalei britanice, iar imaginile din satelit arata ca norul de fum se intinde pe citeva mii de kilometri patrati, transmite AFP.
Coloana groasa de fum, care continua sa se inalte deasupra depozitului de la Buncefield, aflat la nord-vest de Londra, se indreapta cu precadere catre est si sud.
Incendiul de mari proportii care s-a declansat in urma deflagratiilor ar putea continua citeva zile.
Desi cerul era relativ senin, in capitala britanica un fum cenusiu si difuz era prezent, la prinz, dind impresia ca afara este intuneric.
Potrivit unui expert, ar urma sa se inregistreze depuneri de particule, insa intr-o conentratie suficient de mica pentru a nu fi periculoasa.
In apropierea locului unde s-a produs accidentul, politia i-a sfatuit pe localnici sa nu deschida ferestrele, pentru a se proteja de eventuale iritatii.
Cel mai recent bilant indica 39 de raniti, intre care unul grav.
Explozia este considerata de anchetatori drept un accident.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii