Mergi la conţinutul principal

Fumatul în parcurile de joacă şi înjurăturile, taxate de poliţiştii locali

• în doar o săptămână, au fost aplicate 5 amenzi pentru cele două fapte interzise de lege, în valoare totală de 1.600 lei • cea mai mare amendă a încasat-o un brăilean care a înjurat chiar poliţiştii locali, 1.000 lei

 

Poliţiştii locali au dat 3 amenzi în valoare totală de 300 lei pentru fumatul în spaţii interzise, plus alte 2 sancţiuni în cuantum de 1.300 lei pentru injurii în spaţiul public, în ultima săptămână a lunii septembrie.

Potrivit unui comunicat de presă emis de instituţia brăileană, P.A.-D., în vârstă de 22 de ani, a fost depistat fumând în părculeţul de joacă situat pe strada Grigore Alexandrescu, iar o persoană domiciliată în oraşul Ianca, C.F., a primit amendă după ce a fost văzută fumând în părculeţul de joacă situat pe strada George Enescu din curtea interioară a blocurilor B23-B24. Şi persoana M.M.-R., în vârstă de 18 ani, din satul Scărlăteşti, comuna Cireşu, a fost sancţionată cu 100 lei, fiind depistată fumând în părculeţul situat pe strada Bărăganului, în spatele unui supermarket.

Şi înjurăturile şi jignirile în spaţiul public au adus amenzi pentru două persoane. Cea mai mare sancţiune a încasat-o B.V., în vârstă de 34 de ani, din municipiu, după ce a înjurat şi jignit poliţiştii locali aflaţi în misiune. Cel sancţionat se afla în Târgul Obor de pe şos. Râmnicu Sărat, iar agenţii constatatori au considerat că acesta a lezat demnitatea şi onoarea poliţiştilor locali. A.I.M., în vârstă de 53 de ani, tot din Brăila, este cea de-a doua persoană amendată pentru proferarea de injurii şi expresii jignitoare. Aceasta a fost depistată pe strada Mihai Eminescu, la intersecţia cu bulevardul Independenţei, provocând indignarea persoanelor aflate în zonă. Drept urmare, poliţiştii locali au amendat-o cu 300 lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro