Mergi la conţinutul principal

Fudulaiche visează la un nou incendiu... ăăă, la o nouă funcţie am vrut să zic

Deh, omul s-a obişnuit cu un anumit standard de viaţă, probabil că îi apar bubiţe pe cur dacă nu mai este şef. Şi unde anume credeţi că vrea Fudulaiche să ajungă? Păi, după cum ne-au spus câţiva prieteni ai noştri din PSD Brăila, Fudulaiche ar vrea să se cocoaţe în scaunul de secretar al CJ Brăila, în locul lui Nicu Filote, care va fi expulzat la pensie. Mai grav ni se pare faptul că Fudulaiche are sprijinul PSD Brăila pentru a accede în această funcţie, ceea ce înseamnă că ar cam trebui să ne obişnuim cu ideea că „piromanul" de la primărie (vă aduceţi aminte povestea cu incendiul, nu-i aşa?) îi va lua locul lui Filote.
Eu nu ştiu cum de nu crapă de ruşine acest Fudulaiche. Într-o ţară normală, el ar fi plecat de mult din oraş, s-ar fi dus învârtindu-se ca titirezul. Însă, cum noi nu trăim într-un oraş normal, iată că oameni de teapa lui Fudulaiche nu au absolut nicio jenă să dea din nou din coate pentru a pune mâna pe o funcţie publică, bine remunerată.
Problema este că funcţia de secretar al CJ Brăila este una de maximă responsabilitate. Or, mie unul mi se pare o nenorocire să îl pui pe unul ca Fudulaiche, care a dat dovadă de iresponsabilitate crasă la Primăria Brăila, într-o funcţie de prim rang la CJ Brăila. Aş fi curios să aud ce are de spus în legătură cu acest subiect ministrul Mihai Tudose, care a promis că va reconstrui din temelii PSD la Brăila, că va renunţa la trocurile mârlăneşti care se făceau pe vremea odiosului Bunea Stancu. Chiar şi pe domnul interimar Viorel Mortu aş vrea să îl aud spunând ceva pe această temă, căci îmi imaginez că şi domnia sa dă pe-afară de-atâta corectitudine.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro