Mergi la conţinutul principal

FRF a suspendat competiţiile de copii şi juniori pe care le organizează

• decizia este valabilă şi pentru campionatele juvenile organizate de Asociaţiile Judeţene de Fotbal • măsura este valabilă până la redeschiderea şcolilor

 

Federaţia Română de Fotbal a emis marţi, 10 martie, un comunicat prin care anunţă suspendarea tuturor competiţiilor de fotbal rezervate copiilor şi juniorilor pe care le organizează, până la redeschiderea şcolilor. Această decizie a FRF vine după ce, luni, 9 martie a avut loc reuniunea Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă în contextul epidemiei de coronavirus, care a luat hotărârea de a închide instituţiile de învăţământ preuniversitar între 11 şi 22 martie.

Decizia de suspendare a competiţiile juvenile este valabilă şi pentru competiţiile organizate de Asociaţiile Judeţene de Fotbal.

Astfel, meciurile din Campionatul judeţean de fotbal al juniorilor A1 se suspendă până la reluarea şcolilor. De asemenea, partida care urma să se dispute astăzi la Focşani între selecţionata judeţului Brăila şi cea a judeţului Vrancea, la nivelul echipelor formate din jucători născuţi în 2006, a fost amânată. Nici echipele brăilene care sunt angrenate în campionatul elitelor U15, Luceafărul şi Victoria Traian, echipă care are în componenţă jucători de la Kinder, nu vor mai disputa meciuri în această perioadă. Măsura este valabilă şi pentru campionatele locale rezervate categoriilor de vârstă U11 şi U13.

“Au fost suspendate, până la reluarea şcolilor, toate competiţiile juvenile organizate de FRF şi AJF-uri. La noi măsura este valabilă pentru juniorii A1, pentru Liga elitelor U15 şi pentru competiţiile locale, tot la nivel de elite, la U11 şi U13. Meciurile vor fi reprogramate”, ne-a declarat Cristea Rusu, referent FRF.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro