Mergi la conţinutul principal

F.R.F. a stabilit meciurile din barajul de promovare în Liga a III-a

• campioana județului Brăila va juca cu cea din județul Tulcea • jocurile rezultate se desfășoară în sistem eliminatoriu, tur – retur, în data de 16, respectiv 23 iunie

 

La începutul acestei săptămâni, Federația Română de Fotbal (F.R.F.) a stabilit, prin tragere la sorți, meciurile din barajul de promovare în Liga a III-a, ediția 2024/2025.

Campioana județului Băila face parte din Regiunea a 7-a și va juca barajul de promovare în Liga a III-a în compania omoloagei sale din județul  Tulcea.

În acest moment, lider în Liga a IV-a din județul Brăila, după 14 etape, este Viitorul Cireșu, care are maximum de puncte, 42, iar pe locul al doilea se află Victoria Traian cu 36 de puncte.

Liderul în Liga a IV-a din județul Tulcea, după 12 etape, este Pescărușul 1969 Sarichioi, tot cu maximum de puncte, 36, aceasta fiind urmată, la doar 3 puncte, de Viitorul Murighiol.

Jocurile rezultate se vor desfășura în sistem eliminatoriu, tur – retur, în data de 16 iunie 2024, ora 18.00, respectiv 23 iunie 2024, ora 17.30.

Ca de obicei în ultimii ani, cele 41 de județe și Bucureștiul au fost repartizate în șapte regiuni, a câte șase echipe fiecare.

Tot cu acest prilej a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea celor trei dueluri din fiecare regiune, 21 în total.

Conform Hotărârii Comitetului Executiv din 29 mai 2014, promovează din Liga IV-a în Liga a III-a, campionatul ediției 2024/25, cele 21 de echipe câștigătoare ale jocurilor de baraj, dintre cele 42 de campioane județene declarate de AJF/AMFB.

Asociațiile județene de fotbal și AMFB sunt obligate să comunice către Departamentul Competiții al Federației Române de Fotbal, în scris, până la data de 9 iunie 2024, echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj și să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă (CIS).

Doar prima clasată la finalul campionatului Ligii a IV–a din fiecare județ sau din București are dreptul de participare la acest baraj. Dacă o echipă campioană nu îndeplinește condițiile de participare la jocurile de baraj, deoarece nu deține personalitate juridică și/sau CIS, jocurile de baraj în care era repartizată nu se vor disputa, urmând ca adversara, dacă îndeplinește condițiile de participare, să fie declaratăștigătoare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro