Mergi la conţinutul principal
Candidații PSD în dialog cu cetățenii

FRECĂȚEI – CANDIDAT CALOIANU MARIAN: ”Promit că voi fi un primar deschis la dialog, receptiv la nevoile și sugestiile dumneavoastră”

Dragi concetățeni, 

 

Cu acceptul colegilor social-democrați din organizația locală Frecăței și susținut de Organizația Județeană a PSD Brăila, a venit momentul să vă anunț oficial înscrierea candidaturii mele la funcția de primar al comunei Frecăței.

 

Sunt cetățean al acestei comune, născut și crescut în Frecăței și îmi asum responsabilitatea acestei candidaturi cu toată seriozitatea și dedicarea mea pentru binele comun.

 

Promovez transparența, susțin educația și cultura, îmi doresc să îmbunătățesc serviciile publice și să creez o comunitate mai unită.

 

Fac parte din CEA MAI BUNĂ ECHIPĂ PENTRU FRECĂȚEI, alături de dl. Mihai Tudose și dl. Francisk Iulian Chiriac, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean.

 

Promit că voi fi un primar deschis la dialog, receptiv la nevoile și sugestiile dumneavoastră și decis să duc la îndeplinire obiectivele propuse.

 

Vă mulțumesc pentru susținere și încrederea acordată!

 

Cu respect,

Caloianu Marian-Nicușor

Candidat la primăria Frecăței din partea Partidului Social Democrat

 

 

Francisk Iulian Chiriac, președintele CJ:

 

Comuna Frecăței merită un primar ca Marian.

 

Născut și crescut în Frecăței, Marian Caloianu știe toate problemele comunității și are toată determinarea de a transforma proiectele în fapte!

 

Mult succes, Marian!

Ai parte de toată susținerea mea și a Consiliului Județean.

 

 

REALIZĂRI 2020 – 2024

 

Pentru comuna Frecăței, administrația județeană PSD a alocat peste 3  milioane lei pentru susținerea proiectelor  de dezvoltare ale comunei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro