Mergi la conţinutul principal

Frate și soră din Micea Vodă, acuzați de incest

* în perioada anilor 2018 - 2019, cei doi au întreținut relații sexuale, iar femeia a dat naștere la doi copii * procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei au dispus trimiterea în judecată a inculpaților B.F. și B.A. pentru săvârșirea a două infracțiuni de incest

 

Doi tineri din comuna Mircea Vodă, frate și soră, au întreținut relații sexuale și au dat naștere unor copii. Cei doi sunt acum judecați pentru infracțiunea de incest.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei au dispus trimiterea în fața instanței a doi inculpați. Potrivit anchetatorilor, în data de 24 noiembrie, procurorii au dispus trimiterea în judecată a inculpaților B.F. și B.A. pentru săvârșirea a două infracțiuni de incest, fapte prevăzute și pedepsite de art 377 Cod penal cu aplicare art. 38 Cod penal.

Din probele administrate în cauză rezultă că, în perioada 2018 - 2019, fiind rude de gradul II, respectiv frate și soră, inculpații B.F. și B.A. au întreținut raporturi sexuale la domiciliul din comuna Mircea Vodă, județul Brăila, raporturi ce au avut ca urmare conceperea și nașterea minorilor B.C.R. și B.R.D.

Cauza a fost înaintată Judecătoriei Făurei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro