Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Franta, vizata de atacuri informatice care au legatura cu China

Sisteme informatice guvernamentale franceze au fost vizate de atacuri cibernetice, "care au trecut prin China", asa cum s-a intimplat si in cazul Statelor Unite si al Germaniei, a declarat, simbata, Francis Delon, secretar general pentru aparare nationala (SGDN), citat de AFP.
Surse apropiate de acest dosar au declarat ca printre tintele vizate s-a numarat si site-ul Internet al Ministerului francez al Apararii.
"Avem indicatii conform carora sistemele noastre de informatii au facut obiectul unor atacuri, ca si cele ale altor tari", a spus directorul Secretariatului General pentru Aparare Nationala, serviciu aflat in subordinea premierului francez.
"Avem dovada ca acestea au trecut prin China. Dar sint prudent. Cind spun China, asta nu inseamna guvernul chinez. Nu avem indicatii ca ar fi vorba despre Armata Populara Chineza", a precizat el, adaugind ca autoritatile franceze analizeaza situatia.
In ceea ce priveste sistemele care au facut obiectul atacurilor, Delon a afirmat ca este vorba despre "retele care privesc serviciile de stat".
Atacurile au legatura cu cele semnalate "in Statele Unite si in Germania", a adaugat el, precizind: "Nu am fost ocoliti de acest tip de atacuri".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii