Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Francezii isi prezinta solutiile pentru modernizarea sistemului de termoficare a municipiului

Astazi, in sala mare de conferinte a Prefecturii, va avea loc prezentarea de catre firma franceza "Poyry Energy" a proiectului "Modernizarea sistemului de termoficare a municipiului Braila". Aceasta, dupa ce consultantul francez anuntase, cu putin timp in urma, ca a incheiat prima faza a proiectului, insemnind finalizarea studiului de fezabilitate si propunerea solutiilor privind modernizarea sistemului local de termoficare. Astfel, consilierii locali vor avea de ales intre 3 variante, in ceea ce priveste realizarea unei surse noi de producere a energiei termice, avind la dispozitie tot atitea variante de putere instalata: 42, 36 si 30 MWth. Valoarea totala a investitiei, in functie de solutia ce ar urma sa fie aleasa, se incadreaza intre 64 si 118 milioane de euro. Organizatorii acestei prezentari, "Poyry Energy" si SC "CET", au subliniat ca intilnirea de vineri, de la ora 11.00, va constitui un bun prilej de analiza si dezbatere publica pe marginea acestui subiect. De mentionat este ca la acest eveniment si-a anuntat prezenta si Antoine Avila, sef adjunct al Misiunii Economice a Ambasadei Frantei in Romania.
Reamintim ca societatea "CET" SA Braila a accesat un program de studii si documentare in domeniul eficientei energetice finantat cu fonduri franceze nerambursabile, in cadrul caruia specialistii firmei "Poyry Energy" din Franta vor realiza un studiu de fezabilitate in cazul centralei termice care asigura caldura si apa calda pentru populatia municipiului Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii