Skip to main content

Francezii isi prezinta solutiile pentru modernizarea sistemului de termoficare a municipiului

Astazi, in sala mare de conferinte a Prefecturii, va avea loc prezentarea de catre firma franceza "Poyry Energy" a proiectului "Modernizarea sistemului de termoficare a municipiului Braila". Aceasta, dupa ce consultantul francez anuntase, cu putin timp in urma, ca a incheiat prima faza a proiectului, insemnind finalizarea studiului de fezabilitate si propunerea solutiilor privind modernizarea sistemului local de termoficare. Astfel, consilierii locali vor avea de ales intre 3 variante, in ceea ce priveste realizarea unei surse noi de producere a energiei termice, avind la dispozitie tot atitea variante de putere instalata: 42, 36 si 30 MWth. Valoarea totala a investitiei, in functie de solutia ce ar urma sa fie aleasa, se incadreaza intre 64 si 118 milioane de euro. Organizatorii acestei prezentari, "Poyry Energy" si SC "CET", au subliniat ca intilnirea de vineri, de la ora 11.00, va constitui un bun prilej de analiza si dezbatere publica pe marginea acestui subiect. De mentionat este ca la acest eveniment si-a anuntat prezenta si Antoine Avila, sef adjunct al Misiunii Economice a Ambasadei Frantei in Romania.
Reamintim ca societatea "CET" SA Braila a accesat un program de studii si documentare in domeniul eficientei energetice finantat cu fonduri franceze nerambursabile, in cadrul caruia specialistii firmei "Poyry Energy" din Franta vor realiza un studiu de fezabilitate in cazul centralei termice care asigura caldura si apa calda pentru populatia municipiului Braila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu