Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Francezii cred ca presedintele si premierul au fost afectati de criza CPE

Aproximativ 86 la suta dintre francezi considera ca premierul Dominique de Villepin a fost afectat in urma crizei CPE, iar 85 la suta dintre cetateni au aceeasi parere in privinta presedintelui Jacques Chirac, potrivit unui sondaj publicat duminica, de Le Parisien, transmite AFP.
Potrivit acestui studiu, care a fost realizat prin telefon in perioada 5-6 aprilie, pe un esantion reprezentativ de 1.005 persoane, sindicatele si organizatiile de studenti si liceeni au avut cel mai mult de cistigat in urma crizei contractului primului loc de munca.
Francezii considera, in proportie de 53 la suta, ca ministrul de Interne Nicholas Sarkozy, un adversar declarat al premierului, a avut de cistigat in urma acestei crize, ca si fortele de opozitie de stinga.
Potrivit sondajului, electoratul de stinga a perceput in proportie de 94 la suta faptul ca imaginea mai multor lideri a fost afectata negativ de criza contractului primului loc de munca. Electoratul de dreapta a sesizat in proportie de 79 la suta efectele negative ale crizei asupra lui Jacques Chirac si de 86 la suta asupra premierului Dominique de Villepin.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii