Mergi la conţinutul principal

Fotbalul judeţean brăilean este în progres

Valoarea meciurilor din campionatele organizate de AJF a crescut simţitor în ultimul an, aceasta este concluzia pentru sezonul competiţional 2011-2012.
Iniţiativa schimbării la faţă a fotbalului judeţean aparţine Asociaţiei Judeţene de Fotbal, însă ea a fost posibilă numai datorită implicării în fotbal a primarilor din majoritatea comunelor brăilene, care au înţeles că formarea unor echipe puternice la nivelul Ligii a IV-a sau a V-a este benefică pentru comunităţile lor. Pentru că în felul acesta tinerii sunt atraşi la sfârşit de săptămână spre sport, într-un cadru adecvat şi scoşi din faţa calculatoarelor.
Exemplele în acest sens sunt din ce în ce mai multe în ultima vreme. În localităţi precum Tudor Vladimirescu, Gropeni, Traian, Vădeni, Berteşti au apărut baze cochete şi echipe cu pretenţii la şefia competiţiilor în care evoluează şi se fac eforturi pentru modernizarea altor baze, unde iubitorii sportului rege să-şi poată etala cunoştinţele în domeniu, cum ar fi cele de la Movila Miresii, Cazasu, Şuţeşti şi exemplele ar putea continua.
Sunt însă şi destule baze moderne, nefolosite de localnici: la Salcia Tudor, Mihai Bravu, Măxineni sau Siliştea.
Se pare că în aceste localităţi conducerile administrative de până acum nu au iubit sportul rege.
Acum, că s-au schimbat primarii, poate şi aceste terenuri de fotbal vor fi utilizate. Poate şi aici vor apărea formaţii care, într-un an, doi, să se gâdească la şefia clasamentelor competiţiilor în care se vor înscrie.
Coordonarea logistică a fost şi este asigurată în continuare de AJF, rămâne doar ca membrii comunităţilor menţionate să-şi exprime dorinţa de a intra în competiţii, de a atrage copiii şi tinerii spre mişcare, spre o viaţă sănătoasă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro