Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fotbalistii de la Mihai Eminescu s-au clasat pe locul al treilea la zona de la Constanta

Dupa ce a ratat calificarea in etapa finala la handbal echipa de fotbal a scolii "Mihai Eminescu", pregatita de profesoara Carmen Balta si-a incercat sansele de a accede in ultimul act al campionatului de fotbal rezervat echipelor de gimnaziu din mediul urban.
La etapa de zona care s-a desfasurat in perioada 30 martie - 1 aprilie la Constanta, care face parte din calendarul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar echipa braileana, in componenta careia a fost si multiplul campion national de tenis de cimp, Sebastian Ionescu s-a clasat pe locul al treilea.
La turneu au mai participat campioanele judetene din Constanta, Vrancea, Buzau si Tulcea.
Echipa scolii Mihai Eminescu a deplasat la Constanta urmatorul lot de jucatori: Iulian Boboc, Aurelian Nicolae, Ionut Florin Enache, Cristian Marian Pintilie, Alexandru Sebastian Ionescu, Alin Petrus Gugulan, Claudiu Nicusor Apostol, Paul Gheorghita, Costas Nacudis Stefanidis.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii