Mergi la conţinutul principal

Fotbaliştii de la Kinder au primit daruri de la Moş Crăciun

• la evenimentul care a avut loc la sala de sport a şcolii Mihail Sadoveanu au participat 167 de copii

 

Respectând tradiţia, Moş Crăciun le-a adus daruri şi în acest an copiilor de la Şcoala de fotbal Kinder Brăila. “Moşul” i-a răsplătit pe micuţii fotbalişti dar şi pe cei care deja evoluează la U15 sau la echipa de juniori A1, pentru rezultatele notabile obţinute în acest an competeţional, însă nu a fost prezent şi la festivitatea organizată de conducerea clubului brăilean.

Evenimentul la care au participat în jur de 167 de copii însoţiţi de părinţi şi bunici a avut loc la sala de sport a şcolii Mihail Sadoveanu.

Au fost prezenţi toţi jucătorii care au clasat clubul Kinder pe locul întâi la etapa etapa judeţeană a Trofeului “Gheorghe Ene” precum şi cei care au câştigat ediţa 2019 a Cupei “Inizio Junior” la fotbal, competiţie desfăşurată la Focşani, la categoria copiii născuţi în anul 2013 şi mai mici, la care antrenor este profesorul Florin Giurgiu. O competiţie la care clubul brăilean a obţinut şi două premii speciale, Răzvan Giurgiu cu 11 reuşite, fiind desemnat golgeterul turneului, iar Luca Gavrilă, cel mai bun portar.

După o scurtă prezentare a rezultatelor obţinute de club în acest an, făcută de profesorul Mihai Anghel, copii şi-au primit cadourile.

Clubul Kinder Brăila a devenit deja unul cu tradiţie în fotbalul juvenil, iar meritul este al celor care le împărtăşesc jucătorilor ABC-ul fotbalului, profesorii Mihai Anghel, Bogdan Grigore, Geanin Oprea, Cristi Rusu, Cristi Ichim, Viorel Tănase, Florin Giurgiu, Adrian Filipescu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro