Mergi la conţinutul principal

Fostul vicepresedinte al Dacia Felix, Mircea Hossu, extradat in Romania

Din data de 7 august 2004, Mircea Horea Hossu este urmarit international, fiind arestat provizoriu de autoritatile franceze, in Dijon, la data de 11 iulie 2007.
Conform mandatului de executare, urmaritului international i s-a retinut in sarcina faptul ca in anul 1993, in calitatea sa de Presedinte al Comitetului de Credit si Risc al Centralei Banca Dacia Felix si vicepresedinte al acestei unitati bancare a pretins si primit o suma de bani pentru a facilita un imprumut fara garantie in valoare de 225 milioane de lei, se mai arata in comunicat.
Anul trecut, Centrul de Cooperare Politieneasca al MAI, prin intermediul Biroului National Interpol, a extradat si predat, in si din Romania, 1260 de persoane. Dintre acestea, 1.000 de persoane au fost aduse in tara, 925 fiind urmariti international, iar restul pentru continuarea executarii unor pedepse cu inchisoarea.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu