Mergi la conţinutul principal

Fostul consilier municipal PNL Alexandru Bașno a intrat în CJ Brăila pe final de mandat

• consilier municipal în mandatul trecut, medicul dentist Alexandru-Vlăduț Bașno din partea PNL Brăila și-a depus, marți, jurământul de credință pentru a intra în Consiliul Județean Brăila • acesta a venit în locul afaceristului Florin Cîrligea, care a plecat la AUR • Bașno ocupa locul 15 pe lista cu care PNL Brăila s-a înscris în Alegerile Locale din 2020 și avea alți doi membri supleanți în fața sa

 

Consilier județean nou la Brăila spre finalul mandatului în locul afaceristului Florin Cîrligea. Liberalul Alexandru-Vlăduț Bașno și-a depus, marți, jurământul de credință în fața plenului. Ceremonia de depunere a jurământului PNL-istului a avut loc la începutul ședinței ordinare din această lună, după o scurtă intervenție a noului manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brăila, Didi Crintea.

Președintele CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac, a dat citire deciziei Tribunalului Brăila privind situația lui Bașno. Interesant de precizat este faptul că acesta a ocupat locul 15 pe lista cu care PNL Brăila s-a înscris în Alegerile Locale din 2020 pentru Consiliul Județean și a avut în fața sa alți doi membri supleanți: pe Stănel Titi Brăileanu (economist, locul 13 pe listă) și pe Titi Badiu (pensionar). Potrivit documentelor invocate de Chiriac, Brăileanu a depus contestație, însă i-a fost respinsă de instanța de judecată, care a stabilit că Bașno este noul membru supleant ce va intra în CJ Brăila, având susținerea PNL, decizia fiind definitivă.

În acest context, medicul dentist Alexandru Bașno și-a depus marți jurământul de credință.

”Felicitări, domnule consilier! Să nu vă uitați jurământul și să votați cu bună credință pentru locuitorii județului Brăila!”, i-a transmis Chiriac după intrarea liberalului în posesia fotoliului de consilier

Reamintim că Alexandru Bașno a fost consilier municipal în fostul mandat. Acesta a intrat în Consiliul Județean Brăila ca urmare a faptului că afaceristul Florin Cîrligea a demisionat din funcție în cadrul ședinței ordinare a CJ Brăila din luna septembrie. Câteva săptămâni mai târziu Cîrligea și-a făcut apariția în tabăra AUR Brăila.

                       

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro