Mergi la conţinutul principal

Fostul arhitect-şef al municipiului atacă dur CUP Dunărea

Fostul arhitect-şef al municipiului, Marian Ion a lansat un atac dur, în această dimineaţă, la adresa Companiei de Utilităţi Publice „Dunărea" Brăila, în cadrul unei conferinţe de presă. Candidatul la Primărie susţine că, deşi a atras atenţia de nenumărate ori şi a trimis adrese, niciodată CUP Dunărea nu a cerut autorizaţie pentru a inteveni punctual pe domeniul public, fie şi pentru lucrări de avarie. "Eu n-am dat autorizaţie la niciuna dintre reparaţiile pe care le-a făcut CUP Dunărea, pentru că n-au venit. Le-am trimis adrese şi n-au răspuns la ele. Orice intervenţie pe domeniul public se face cu autorizaţie, că aşa spune legea. Au venit şi mi-au spus: «ce facem în situaţiile de urgenţă?». Atunci, interveniţi noaptea - că se poate întâmpla ca intervenţia să fie la 3 dimineaţa, de exemplu -, dar a doua zi dimineaţă mă găsiţi la birou şi vă dau certificat de urbanism şi autorizaţie în regim de urgenţă, că şi asta prevede legea. Ca să nu vă mai spun că în Primăria Brăila nu găsiţi nicio recepţie la niciuna dintre lucrările astea", a declarat Ion. Sursa citată a mai precizat că în astfel de cazuri verificările le face Poliţia Locală, care poate da amenzi cuprinse între 1.000 lei şi 100.000 lei.
Contactat telefonic, de redactorii „Obiectiv - Vocea Brăilei" primarul Aurel Simionescu s-a arătat deranjat de reacţia fostului arhitect-şef, considerând că acesta „înjură locul în care a muncit" pentru că este în campanie electorală. Edilul-şef a punctat că pentru lucrările de urgenţă CUP Dunărea nu este obligată să ceară autorizaţie. Mai multe detalii pe acest subiect, puteţi citi în ediţia print de mâine a cotidianului „Obiectiv - Vocea Brăilei".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro