Skip to main content

A fost finalizata repartizarea cadrelor didactice pe posturi

Ieri a fost ultima zi in care s-au tinut sedintele publice de repartitii in cadrul Concursului de ocupare a posturilor/catedrelor didactice declarate vacante in judetul Braila, sesiunea iulie 2008. Sedintele publice au fost sustinute doar in doua din cele noua centre de examen, la Grupul Scolar "Panait Istrati" si Grupul Scolar "Nicolae Oncescu" Ianca.
Din dorinta de a evita aglomeratia si de a asigura o fluenta in atribuirea catedrelor, Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) a elaborat un grafic de repartitie a cadrelor didactice, in functie de disciplina.
Atit la Grupul Scolar "Panait Istrati" cit si la Grupul Scolar "Nicolae Oncescu" Ianca, lucrurile au decurs normal, nefiind sesizate probleme nici in ceea ce priveste organizarea, nici logistica.
Directorul Grupului Scolar "Nicolae Oncescu" Ianca, prof. Elisabeta Gherase, ne-a declarat: "Astazi a avut loc repartizarea profesorilor pentru suplinire si pentru suplinire prin continuitate. La suplinire prin continuitate au fost ocupate 21 de locuri, iar la suplinire, pina la ora prinzului, 13. Urmeaza sa intre invatatorii, educatoarele, matematica si educatia fizica. Nu am avut probleme nici cu aparatura. Aplicatia a mers foarte bine, de la ora 09.00, de cind a fost deschisa de minister".
Aceeasi situatie a fost intilnita si la Grupul Scolar "Panait Istrati", repartizarea cadrelor didactice nefiind atinsa de nici un fel de problema. La suplinire prin continuitate au fost ocupate 44 de locuri.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu