Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A fost aprobata lista oficiala cu membri care pot participa la alegerile municipale PNL Braila

Biroul Permanent Central al PNL a aprobat lista oficiala de membri cu drept de vot, care pot participa la Adunarea generala de alegeri a organizatiei municipale a PNL Braila, ce va avea loc pe data de 4 decembrie 2005. Lista a fost recunoscuta si aprobata atit de Biroul Permanent Central, prin senatorul Cristian David, cit si la nivelul Secretariatului General al partidului, prin secretarul general al PNL, deputatul Dan Motreanu. Astfel, Secretariatul General al PNL a stabilit in urma verificarilor efectuate, ca toti cei 845 de membri de pe lista, care pot participa la alegerile municipale, indeplinesc conditiile generale, mai precis detin vechimea statutara ce le confera dreptul de participare si au achitat cotizatia pe baza de chitanta, fie in perioada 24.10.2005 - 31.10.2005, fie anterior acestui interval, conform conventiei incheiate la Bucuresti, in data de 23.10.2005. Mai mult, conform deciziei Biroului Permanent Central al partidului, lista cu cei 845 de membri nu poate fi modificata, nefiind admise completari sau stergeri de nume. In acest caz, "contestarea acestei liste, incercarea de modificare a acesteia fara autorizarea Secretariatului General, incercarea de limitare a accesului la informatii cu privire la locul, data si ora desfasurarii Adunarii Generale de alegeri a organizatiei municipale a PNL Braila, va fi considerata abatere grava si se va propune sanctionarea celor responsabili, in concordanta cu prevederile statutare".
Totodata, aceleasi organisme de decizie din cadrul partidului au ajuns la concluzia ca excluderea consilierului municipal Petrica Popa este nula de drept, ea nefiind emisa de forul pe care statutul il prevede pentru cei care detin functia pe care acesta o reprezinta, si anume cea de vicepresedinte al biroului municipal al PNL.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii