Mergi la conţinutul principal

Forumul Tinerilor a organizat a patra ediție a Concursului de cultură generală “ConQUIZ Brăila”

* evenimentul a avut loc săptămâna trecută, la Teatrul “Maria Filotii” * șase liceeni au dovedit că stăpânesc cel mai bine noțiunile de cultură generală, câștigând premiile oferite de organizatori

 

Forumul Tinerilor Brăila a organizat săptămâna trecută cea de-a patra ediție a Concursului de cultură generală “ConQUIZ Brăila”. Concursul s-a adresat elevilor între 14 și 18 ani din unitățile de învățământ din Brăila și s-a desfășurat la Teatrul “Maria Filotti”. Organizatorii au asigurat toate măsurile pentru a respecta regulile privind prevenirea infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2, de la măști și distanțare, la limitarea numărului de participanți la 50 de persoane.

În urma concursului interactiv, pe baza punctajului obținut, șase elevi au fost desemnați câștigători, și anume: Andrei Bolozan, Diana Ciortan, Teodor Gabriel Șcheaua, Alexia Mihăilă, Andreea Neagoe și Rareș Malinchi.

Premii oferite au constat în boxe portabile.

Cum în fiecare an acest eveniment a susținut o cauză umanitară, ediția de anul acesta a coincis cu ziua de naștere a președintelui Forumului Tinerilor Brăila, Gabriel Ion, prilej cu care acesta și-a propus să dăruiască ziua de naștere, iar fondurile strânse vor fi folosite pentru achiziționarea de tablete ce vor ajunge la copii mai puțin norocoși.

Ediția din acest an a Concursului de cultură generală “ConQUIZ Brăila” a fost organizată de Forumul Tinerilor Brăila, prin Centrul de Tineret - Brăila Youth Hub, în parteneritat cu Primăria Municipiului Brăila și Teatrul “Maria Filotti”.

Forumului Tinerilor Brăila pregătește și alte suprize pentru copii și tineri în perioada aceasta, pe 1 Iunie urmând să aibă loc un eveniment special dedicat celor mici.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro