Mergi la conţinutul principal

Forumul Tinerilor Brăila organizează un dublu eveniment, sâmbătă, în Monument

* primul eveniment se numește Treasure Hunt, iar copiii și adolescenții vor avea parte de adrenalină, distracție și surprize * în cadrul celui de-al doilea eveniment, brăilenii mici și mari sunt invitați să afle toate secretele meseriei de polițist, pompier, jandarm sau militar * ambele acțiuni se desfășoară în cadrul celei de-a doua ediții a Școlii de Vară

 

Se anunță un weekend plin de distracție în Parcul Monument! Forumul Tinerilor din România - Brăila, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila, Centrul de Tineret-Brăila Youth Hub și instituțiile publice brăilene, va organiza sâmbătă, 23 iulie, două evenimente dedicate copiilor, adulților și tinerilor.

Astfel, între orele 17.00-19.00, va avea loc ”Treasure Hunt Brăila 2022”, un OutDoor Challenge ce cuprinde un mix de elemente de Treasure Hunt, Escape Room, Mission Impossible, Urban Challenge și multe altele. Activitatea se desfășoară pe toată raza Parcului Monument Brăila, iar în funcție de indiciile primite și rezolvarea acestora participanții trebuie să meargă de la o locație la alta. Activitatea are un fir narativ foarte bine conturat și o misiune la care se lucrează în mare parte din timp. După porția de adrenalină, participanții vor fi răsplătiți cu premii ce constau în accesorii și echipamente pentru telefoane, electronice de tip wearables, dar și echipamente wireless!

La Treasure Hunt pot participa adolescenții și tinerii între 13-20 ani, care vor forma echipe din maxim trei persoane. Înscrierile se fac la adresa https://forms.gle/43pjheHvjMDAfXYD6, până vineri, 22 iulie 2022, la ora 14.00, iar biletele costă 10 lei/participant. Ca de fiecare dată, cei de la Forumul Tinerilor Brăila vor dona banii obținuți din bilete către o cauză umanitară.

Vrei să fii polițist, jandarm sau pompier pentru o zi? Vino sâmbătă în Monument!

Pe 23 iulie, în paralel cu “Treasure Hunt”, brăilenii de toate vârstele sunt invitați să participe la acțiunea “Politist/Pompier/Jandarm/Ofițer/Soldat pentru o zi”, în care vor avea ocazia să interacționeze cu reprezentații din Poliție, Armată, Pompieri, Jandarmerie, Penitenciar. Instituțiile vor participa la eveniment cu echipaje, autospeciale, câini de cercetare și luptă, armament etc. și le vor face celor prezenți exerciții demonstrative. Mai ales liceenii care își doresc să urmeze o carieră în aceste domenii sunt așteptați la eveniment pentru că vor afla toate detaliile despre oferta educațională a școlilor de ofițeri și subofițeri, de la condițiile de admitere la durata studiilor. Evenimentul se va desfășura la rondoul din Parcul Monument, în intervalul 17.00-20.00.

Cele două evenimente din acest weekend se numără printre activitățile derulate de Forumul Tinerilor din România-Brăila în cadrul Școlii de vară, ediția a doua, care a reunit până în prezent aproape 3.800 de participanți.

Mai trebuie spus că la eveniment vor participa și cei de la atelierul Lumea albinelor și producția mierii, care vor face activități cu cei mici.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro