Mergi la conţinutul principal

Forumul Tinerilor Brăila invită copiii la o nouă vânătoare de comori

* denumit “Treasure Hunt Brăila”, evenimentul se va desfășura vineri, 23 iulie, în Parcul Monument * înscrierile se fac prin intermediul paginii de Facebook a evenimentului

 

Forumul Tinerilor din România - Brăila, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila și Centrul de Tineret - Brăila Youth Hub, organizează vineri, 23 iulie, între orele 17:00-19:00, o nouă vânătoare de comori. Evenimentul se numește “Treasure Hunt Brăila” și se va desfășura în Parcul Monument, fiind adresat copiilor și adolescenților.

“OutDoor Challenge plus un mix de elemente de Treasure Hunt, Escape Room, Mission Impossible, Urban Challenge și altele. Activitatea se desfășoară pe toată raza Parcului Monument Brăila, iar în funcție de indiciile primite și rezolvarea acestora, participanții trebuie să meargă de la o locație la alta. Activitatea are un fir narativ foarte bine conturat și o misiune la care se lucrează în mare parte din timp”, transmite Forumul Tinerilor Brăila.

Pentru a putea participa la vănătoarea de comori echipele trebuie să fie formate din maxim trei persoane. Pe lângă distracția garantată, participanții vor primi și premii ce constau în accesorii și echipamente pentru telefoane, electronice de tip wearables, dar și echipamente wireless.

Locurile sunt limitate iar înscrierile se fac până pe 23 iulie, ora 10.00. Pentru a participa la “Treasure Hunt Brăila” trebuie să achiziționați un bilet care costă 10 lei. Generoși cum ne-au obișnuit, Gabriel Ion, președintele Forumului Tinerilor Brăila și fondatorul Brăila Youth Hub, ne-a declarat că toți banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi donați unei cauze umanitare.

Înscrierile se fac prin intermediul paginii de Facebook a evenimentului Treasure Hunt Brăila a evenimentului, fiind necesară completarea unui formular.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro