Mergi la conţinutul principal

Forumul Tinerilor Brăila, alături de Iuliana Ţigănuş

• tinerii voluntari au donat 1.500 lei pentru profesoara de geografie din Brăila care se luptă cu cancerul

 

Ori de câte ori aud că o persoană, fie că e copil sau adult, are nevoie de ajutor, tinerii minunaţi de la Forumul Tinerilor din România - Brăila se implică cu toată inima. De data aceasta cauza pe care voluntarii au ales să o susţină este cea a Iulianei Ţigănuş, profesoara de geografie din Brăila care vrea să învingă cancerul, mama a unei fetiţe de 7 ani.

Pe data de 14 februarie, Forumul Tinerilor Brăila a organizat “Valentine's Day Party”, la Musetti Cafe, o petrecere cu multă distracţie şi surprize. În urma evenimentului, aceştia au decis să doneze suma de 1.500 lei pentru Iuliana, bani ce au fost înmânaţi redactorilor “Obiectiv” şi depuşi apoi în contul deschis pentru această campanie.

“Ne dorim să sprijinim acest caz şi vom informa/organiza şi alte evenimente pentru ajutorarea unui om minunat care s-a dedicat nu numai familiei, ci unor întregi generaţii de tineri pe care i-a format. Precum am susţinut cazurile mai multor copiii aflaţi în suferinţă, ne dorim să ajutăm din nou, ca oamenii să nu îşi piardă speranţa, fiindcă doar împreună îi putem ajuta să se facă mai bine”, ne-a spus Gabriel Ion, liderul tinerilor brăileni.

Activităţile voluntarilor nu se opresc aici! În luna martie vor organiza o nouă ediţie “Easter Egg Hunt”, evenimente dedicate zilelor de 1 şi 8 Martie, dar şi multe conferinţe şi cursuri de dezvoltare personală gratuite dedicate tinerilor doritori.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro