Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formatiile din judetul Braila au adversare din Constanta

Petrolistii vor sa-si ia revansa

Cu toate ca a pierdut la scor in partida anterioara Petrolul nu a avut o evolutie stearsa la Aurora 23 August, ci una relativ buna in conditiile in care a avut la un moment dat in teren sase juniori. Petrolistii au ratat citeva situatii bune si au trimis de doua ori mingea in barele portii adverse, iar daca macar aceste faze s-ar fi concretizat, partida s-ar fi incheiat cu un rezultat de egalitate care ar fi fost cel mai echitabil.
Elevii lui Dumitru Bulancea au ramas insa pe locul al doilea in clasament, ajutati de rezultatul de la Galati, unde Junkers a remizat cu penultima clasata, Hidro-Metalcord Buzau. Formatia din Ianca isi va pastra aceasta pozitie daca va cistiga astazi intilnirea cu satelitul Farului.
Este de fapt si un moment al revansei pentru Petrolul dupa infringerea cu 1-0 din tur cind a pierdut dupa un penalty inventat de arbitrul de centru, in minutul 60.
In tabara gazdelor nu sint probleme de lot insa patru jucatori, Em. Cristian, Bandarica, V. Gheorghe si Zainea sint la limita suspendarii pentru cumul de cartonase, iar daca astazi unul dintre ei va primi avertisment, nu va evolua runda urmatoare.

CS Faurei doreste o victorie de palmares

Fara sanse, nici macar teoretice, de a se mai salva in acest final de campionat, CS Faurei incearca astazi sa obtina un rezultat de palmares in disputa cu Oil Terminal. Constantenii nu stau nici ei pe roze in acest final de retur, ocupind locul al saptelea, unul de apropiat de "zona nisipurilor miscatoare".
In tabara gazdelor nu sint probleme de lot, iar antrenorul Iacob Carst a incercat in aceasta saptamina sa refaca moralul jucatorilor dupa infringerea la scor din etapa anterioara, de la Rm. Sarat si sa-i mobilizeze totodata pentru partida de astazi.
"Este un meci dificil deoarece adversara noastra de astazi are un lot mult mai valoros si experienta acestui esalon, dovada fiind faptul ca pina in urma cu citeva etape s-a aflat fie pe podium, fie in apropierea lui. Noi vom incerca sa evoluam cit mai bine si sa obtinem o victorie de palmares", a declarat antrenorul Iacob Carst.

Etapa a 24-a programeaza meciurile:
Unirea Slobozia - Junkers Galati (0-4)
Petrolul Ianca - Farul II Constanta (0-1)
Delta Tulcea - Aurora 23 August (2-0)
CS Faurei - Oil Terminal Constanta (1-3)
Politehnica Galati - CSM Rm. Sarat (0-1)
Axiopolis Cernavoda - Petrolul Berca (0-5)
Hidro-Metalcord Buzau - Abatorul Slobozia (2-3)
In paranteza sint trecute rezultatele inregistrate in tur.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii