Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formatiile brailene din Liga a III-a de fotbal au ocazii bune sa cistige puncte

Petrolistii vor sa ia o gura de oxigen inaintea confruntarilor cu satelitii lui Steaua si Dinamo

Aflata intr-o postura jenanta la o etapa dupa jumatatea turului, Petrolul continua sa spere ca odata si odata va iesi din conul de umbra in care navigheaza de ceva vreme si va urca intr-o zona lipsita de griji. Numai ca acest reviriment se tot amina, cu toate ca in ultima perioada formatia petrolista a avut de intilnit adversare mai mult decit comode.
Modul de abordare a partidelor, indisponibilitatile din lot si nu in ultimul rind sansa au fost insa cauzele esecurilor din prima parte a turului. Elevii lui Iacob Carst nu au inteles probabil ca in aceasta serie nu mai sint formatii gen Politehnica Galati sau Axiopolis Cernavoda, ci sateliti ai unor echipe de prima mina din Romania.
Sperantele Petrolul se leaga foarte mult de meciul de astazi cu Dunarea Calarasi. Petrolistii trebuie sa cistige partida aceasta, deoarece urmeaza sa intilneasca in rundele urmatoare pe Steaua II in deplasare si apoi lidera, Dinamo II, pe stadionul Stefan Vrabioru, meciuri extrem de dificile din care este foarte greu sa iesi cu fruntea sus.
Astazi, Petrolul este obligata sa cistige duelul cu Dunarea Calarasi, echipa la care evolueaza din acest sezon si Ciocea, pentru a lua o gura buna de oxigen chiar daca la gazde nu vor evolua Zainea si Stanciulescu ambii suspendati in urma cartonaselor rosii primite in etapa trecuta, la Bucuresti.

AS Viitorul va incerca sa recupereze punctele pierdute runda trecuta pe teren propriu

Egalul de pe teren propriu cu Dodu nu a trecut nesanctionat de Florin Cirligea, cel care patroneaza gruparea din Insuratei si chiar daca pentru moment nu s-au luat masuri disciplinare drastice, ele vor veni in situatia in care surprizele de acest gen vor continua. Primul amenintat, in situatia in care Viitorul va recidiva, este antrenorul Dan Asandei considerat a fi unul dintre vinovati pentru semiesecul cu Dodu deoarece a folosit un sistem de joc ultradefensiv.
Astazi insa, in opinia jucatorilor cu experienta, formatia din Insuratei poate recupera punctele pierdute pe teren propriu pentru a se apropia din nou de podium, distanta dintre Viitorul si cele doua echipe care ocupa locurile 3-4, Unirea Slobozia si Dunarea Calarasi, fiind de doar un punct.
Din primul unspezece vor lipsi in continuare Tanase si Samuila, iar incert pare a fi atacantul Dobre care nu s-a antrenat toata saptamina premergatoare acestui meci deoarece in partida anterioara a suferit o puternica lovitura la cap. De altfel, cel mai percutant atacant al Viitorului a si facut o encefalograma in urma careia medicul echipei i-a recomandat un repaos mai lung.

Etapa a 11-a programeaza meciurile:
Dodu Bucuresti - Phoenix Ulmu
Oil Terminal Constanta - AS Viitorul Insuratei
Rocar ANEFS Bucuresti - CS Ovidiu
Farul II Constanta - CS Aurora Mangalia
UFC Chitila - Steaua II Bucuresti
Inter-Gaz Bucuresti - Dinamo II Bucuresti
Unirea Slobozia - Callatis Mangalia
Portul Constanta - Politehnica Timisoara
Petrolul Ianca - Dunarea Calarasi
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii