Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formatia din Insuratei, la a doua remiza consecutiva in deplasare

La finalul primului sfert de ora al partidei de la Constanta gazdele au initiat primul atac periculos la poarta adversa insa Boras nu a reusit sa-l invinga pe Tudor, cu toate ca se afla intr-o pozitie foarte buna.
In replica oaspetii au sarjat prin Berceanu (min. 22) si puteau sa deschida la rindul lor scorul numai ca atacantul din Insuratei in loc sa suteze la poarta a preferat o centrare pentru Dobre si apararea gazdelor a rezolvat situatia. Tot oaspetii, pe contraatac au mai irosit o ocazie in minutul 39 prin Bratosin dupa o pasa foarte buna a lui Tanase.
Si cum ocaziile se razbuna in acelasi minut Portul a reusit sa ajunga in careul advers, Gramusteanu a sutat la poarta Bogdan a respins gresit si Carbunaru a reluat cu latul in plasa, min 39: 1-0.
Dupa numai trei minute, Viitorul a obtinut o lovitura libera din care a rezultat un corner, Bratosin a centrat in fata portii, aparatorii constanteni au ezitat in lant si Mirescu a reusit sa strecoare mingea in plasa, 1-1.

Tanase a trimis mingea in bara transversala

In partea secunda a meciului gazdele s-au masat in jumatatea adversa si au incercat sa gaseasca culoare spre poarta lui Tudor insa elevii lui Sandu Minciu s-au aparat exacts dar au si contraatacat periculos in citeva rinduri.
Astfel, in minutele 48 si 62 Dobre a scapat singur cu portarul constantean insa prima data mingea sutata de el a fost respinsa in corner de acesta, iar a doua oara a sutat prea slab.
Faza din minutul 73 ar fi putut transa jocul in favoarea echipei Viitorul. In acel moment Vioreanu a sutat la poarta, mingea boxata de portar a ajuns la Mirescu numai ca juniorul Viitorului s-a grabit si a sutat in plasa laterala.
In timp ce gazdele au abuzat de centrari in careul advers, marea lor majoritate fara tinta, echipa oaspete a fost in continuare
periculoasa pe contraatac. In urma unei astfel de actiuni Tanase (min. 85) a trimis mingea in transversala si tot el a fost faultat in careul advers doua minute mai tirziu, insa arbitrul de centru nu a acordat lovitura de pedeapsa ceruta de oaspeti. Viitorul a mai ratat o data in penultimul minut de joc prin Anghelia si a obtinut astfel un punct desi, conform jocului din partea secunda, meritau sa cistige.
Oricum, formatia din Insuratei este in revenire de forma, iar acest fapt este demonstrat de cele doua rezultate de egalitate obtinute intr-un interval de doar o saptamina pe terenul unora dintre echipele cu traditie din acest esalon, Dunarea Calarasi si Portul Constanta.
"Am avut ghinion si de aceasta data pentru ca de foarte multe ori am ajuns in careul advers, dar nu am reusit marcam. La fel ca si la partida anterioara, tot in deplasare am scapat victoria printre degete. De data aceasta si arbitrajul, cu o singura exceptie, la faza din minutul 87 cind, in opinia mea, trebuia sa ne acorde lovitura de la 11 m, a fost foarte bun", a declarat Paul Alexandru, presedintele echipei Viitorul.

Viitorul: Tudor - Mirescu, Bogdan, Musat, Paraschiv, Calatoaie - Dobre (min. 73: Baicu), Tanase, Vioreanu, Bratosin (min. 79: Anghelina) - Berceanu (min. 83: Vicol).
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii