Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formatia din Insuratei a eliminat pe CS Faurei din Cupa Romaniei FC Viitorul Insuratei - CS Faurei 12-1 (5-1)

Viitorul Insuratei: Stoica - Cheles, Nicolai, Bogdan, Bratosin - Paraschiv (min. 46: Paraschiv), Vioreanu, Oprea, Stanciu (min. 46: Dima) - Tanase, Dobre (min. 70: Baicu)
CS Faurei: Nicolita - Fratila, Tandalache, Stanciu, Tanase - Craciunescu, Mita, Musat, Calatoaie - Barus (75: Plapana), Vasile (min67: Moise)

In urma cu doua sezoane formatia din Faurei cistiga toate duelurile cu Viitorul si promova in Divizia C. Numai ca echipa lui Iacob Carst nu a reusit sa tina pasul cu pretentiile acestui esalon si a retrogradat in D la finalul aceluiasi sezon. In calitate de fosta divizionara C echipa din Faurei a trebuit sa sustina o partida oficiala in Cupa Romaniei chiar in compania formatiei pe care atunci o devansase in lupta pentru promovare.
Meciul de la Insuratei a fost insa un galop de sanatate pentru gazde, contrar faptului ca oaspetii au deschis scorul in minutul 30 prin Calatoaie.
Dupa numai doua minute, Vioreanu a centrat in careul advers si Viorel Tanase a reluat cu capul din careu, restabilind egalitatea. Din acest moment jocul s-a mutat in jumatatea oaspetilor si pina la finalul reprizei Viitorul a mai marcat de patru ori.
Cu o dubla, Cosmin Dobre a dus scorul la 3-1 pentru gazde, iar Tanase si Georgica Oprea au marcat ultimele doua goluri ale primei reprize.
Cea mai mare ratare a primelor 45 de minute i-a apartinut lui Bratosin care, de la un metru, nu a reusit sa gaseasca spatiul portii.
Gazdele au operat doua schimbari la pauza, introducind doi juniori pe care i-a adus de la Dunarea Galati, Marius Pislaru si Alexandru Dima, iar evolutia de ansamblu a partidei nu s-a schimbat, Viitorul reusind in aceasta parte a meciului sa mai inscrie de inca sapte ori.
La doua minute de la reluare, Dobre a marcat pentru 6-1, Oprea a dus scorul la 7-1 dupa care a iesit "la rampa" Marius Pislaru care a reusit la rindul lui o dubla.
Cu Vioreanu, Tanase si Bratosin in mare verva, gazdele au facut in continuare tot ce au dorit in teren si pina la finalul partidei au mai inscris prin Baicu, Dobre si Tanase, obtinind o victorie categorica si un excelent stimulent moral in perspectiva meciului din prima etapa a Diviziei C, cu Politehnica II Timisoara, de vinerea viitoare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii