Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formatia din Insuratei a demonstrat ca este egala ocupantei locului secund in clasament

Formatia din Insuratei nu numai ca a obtinut ceea ce si-a dorit, ci chiar a realizat cel mai bun meci al sau in deplasare, nu oriunde insa, ci pe terenul ocupantei locului al doilea inaintea acestui joc, Unirea Slobozia.
Perioada de tatonare s-a intins mai mult decit de obicei si aceasta deoarece nici una dintre cele doua formatii nu a riscat. S-a jucat foarte tacticizat pina in minutul 35 cind Vioreanu si Cosmin Dobre au combinat in marginea careului gazdelor, virful oaspetilor a intrat apoi in suprafata de pedeapsa si l-a executat pe portarul Unirii. Profitind de degringolada iscata in tabara adversa dupa primirea golului AS Viitorul a fortat si dupa numai cinci minute si-a marit diferenta la doua goluri prin Vicol, dupa o centrare inspirata a lui Bratosin. Partida a continuat sa se deruleze in acelasi sens inca doua minute insa Dobre nu a fructificat oportunitatea avuta in minutul 43, desi l-a avut in fata doar pe portarul gazdelor.
Contrar cursului jocului, in ultimul minut de prelungire al primei reprize, Unirea Slobozia a reusit sa reduca din diferenta prin atacantul Mihalcescu jucator dorit cu insistenta de satelitul "ciinilor rosii", astfel ca in locul unui scor categoric, asa cum era firesc tinind cont de derularea ostilitatilor din prima repriza, oaspetii au plecat la cabine doar cu un avantaj minim.

Bratosin si Paraschiv au ratat cele mai mari ocazii

In primul minut al partii secunde formatia vizitatoare a ratat de doua ori consecutiv majorarea scorului, o data prin Bratosin care a sutat in bara de la opt metri si apoi prin Vicol. Folosind pentru prima data trei atacanti intr-o partida din deplasare, echipa din Insuratei a continuat sa-si creeze situatii periculoase in careul advers si bineinteles ca au aparut ocaziile clare de gol numai ca Vicol (min. 60) in situatie de unu la unu cu portarul gazdelor si Madalin Ion (min. 70) nu au gasit solutiile cele mai bune pentru a-l pacali pe portarul Unirii.
Gazdele au avut o singura ocazie in aceasta parte a meciului, in minutul 71 si ea a fost fructificata tot de Mihalcea, care de altfel a fost si cel mai bun jucator al gazdelor.
AS Viitorul a incercat sa intoarca rezultatul in favoarea sa, a continuat sa atace, dar M. Ion a sutat slab in minutul 78, Oprea nu a gasit tinta doua minute mai tirziu iar Paraschiv nu si-a depasit conditia de fundas irosind, de la doi metri de poarta, una dintre cele mai mari sanse ale oaspetilor de a inscrie golul victoriei.
AS Viitorul a reusit insa sa-si indeplineasca obiectivul propus pentru acest meci, desi putea chiar sa dea lovitura pe terenul ocupantei locului secund in clasament, si sa ocupe la finalul turului o pozitie de mijlocul clasamentului.
"Am avut o evolutie foarte buna in acest meci, dar ne-am jucat cu ocaziile si am obtinut doar o remiza. Acesta era practic obiectivul nostru pentru acest meci si de aceea apreciez ca foarte buna prestatia tuturor jucatorilor care au reprezentat AS Viitorul in partida de la Slobozia" a declarat, la finalul jocului, Paul Alexandru, presedintele gruparii din Insuratei.

AS Viitorul: Stoica - Baicu, Paraschiv, Nicolae, Pislaru - Stanciu (min. 75: Lazar), Vioreanu, Clim - Vicol, Dobre (min. 73: Oprea), Bratosin (min. 80: M. Ion; min. 85: Boros)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii