Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formatia din Insuratei a bifat cea de-a patra victorie

Scorul de forfait nu reflecta chiar realitatea din teren. Gazdele s-au chinuit mult pina sa considere cistigat duelul cu o Aurora aflata in zona retrogradarii. Abia dupa intrarea lui Vioreanu, mutare cistigatoare a lui Florin Cirligea, Viitorul a reusit desprinderea la un scor linistitor. Prin jocul prestat vineri la Insuratei, formatia dobrogeana a aratat o alta fata si ca locul din clasament este pur si simplu unul conjunctural.
Ca de obicei, pe teren propriu Viitorul a preluat initiativa insa, s-a lovit de o defensiva foarte elastica si sigura a oaspetilor. La finalul primului sfert de ora, gazdele au reusit totusi sa marcheze prin Dobre, care a reluat imparabil cu capul in vinclul portii mingea centrata de Bratosin.
Formatia din Insuratei a dominat teritorial dar, pina la pauza si-a mai creat o singura ocazie adevarata de gol. In minutul 21, Bratosin a patruns in careu dar, unghiul dificil nu i-a permis sa suteze la poarta. El a intors mingea la Dobre, virful gazdelor era foarte bine pozitionat insa a aminat putin momentul sutului si a fost blocat in extremis de Croitoru.
Impulsionati de fostul divizionar B, Curumi, jucatorii Aurorei 23 August au contraatacat periculos in citeva rinduri si chiar ar fi putut egala daca sansa nu le-ar fi jucat o festa. Lansat in adincime de Croitoru, Onofrei a sutat din careu, mingea a lovit transversala, apoi bara din stinga si s-a oprit in bratele portarului Stoica.

Vicol la a doua dubla consecutiva

La inceputul partii secunde oaspetii au incercat sa se apropie mai mult de poarta lui Stoica insa, ei au fost tinuti la respect de o defensiva a gazdelor foarte bine coordonata de Bogdan. Treptat apetitul de gol al elevilor lui Dan Asandei a crescut si odata cu el au aparut si ocaziile la poarta Aurorei 23 August.
Viitorul a inceput sa se apropie amenintator de poarta oaspetilor si, pentru al doilea meci consecutiv, a iesit la rampa juniorul Catalin Vicol. In minutul 73, dupa o actiune rapida initiata de Vioreanu, la care au mai participat Stanciu si Bratosin, mijlocasul gazdelor a reluat cu capul din sase metri fara sperante pentru portarul dobrogean, urcind astfel scorul la 2-0.
In ultimul minut de joc, Baicu a gasit o bresa in defensiva adversa, i-a pasat lui Bratosin care a recentrat in fata portii si Vicol a indeplinit o simpla formalitate marcind pentru 3-0, stabilind totodata si scorul final al partidei.
AS Viitorul a urcat pe locul al cincilea si daca se va aporba contestatia de la partida anterioara, de la Ulmu, va face un salt substantial, pe locul al doilea al podiumului
"Pentru cine vede rezultatul jocul pare sa fi fost la discretia noastra insa lucrurile nu au fost chiar atit de simple. Am avut destule emotii si noroc dar, pina la urma am obtinut victoria. Daca se va aproba contestatia pe care am facut-o dupa meciul de la Ulmu, si se pare ca asa va fi, este posibil sa urcam pe podium", a declarat la finalul meciului Paul Alexandru.

AS Viitorul: Stoica - Cheles, Bogdan, Nicolae, Pislaru - Vicol, Paraschiv (min. 84: Boros), Buciumeanu (min. 71: Vioreanu), Bratosin - Dobre (min. 68: Stanciu), Bajan (min. 82: Baicu)

In aceeasi etapa, Petrolul Ianca a remizat, 0-0, la Constanta, cu Portul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii