Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formatia din Faurei a mai facut un pas spre Divizia D

Nici in etapa a 24-a CS Faurei nu a reusit sa treaca peste complexul de inferioritate pe care l-a avut in perioada in care a evoluat in Divizia C si a pierdut din nou pe teren propriu in fata uneia dintre echipele de mijlocul clasamentului.
Si in acest meci gazdele au avut pe ansamblu o evolutie relativ buna, si-au creat ocazii insa nu au reusit sa le fructifice. Daca formatia din Faurei a ratat in primul sfert de ora deschiderea scorului, prin Anghelina si Craciunescu, oaspetii, intr-un interval de doar cinci minute, 25-30, au reusit sa transeze meciul in favoarea lor. Priescu a deschis scorul, profitind de marcaj larg al defensivei gazdelor, iar Chiru a stabilit deja scorul final la capatul intervalului mentionat.
In repriza a doua, CS Faurei a avut momente bune de joc, dar la fel ca pe parcursul intregului campionat si in acest joc s-a evidentiat lipsa unor jucatori cu experienta, capabili sa rezolve situatiile prielnice din careul advers.
Cu 23 de puncte, aflata pe locul al 12-lea, CS Faurei este deja retrogradata in Divizia D.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii