Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formatia din Faurei a cedat la scor, dupa o prima repriza echilibrata

Dupa meciul de la Rm. Sarat, sperantele echipei CS Faurei de a ramine in Divizia C se leaga doar de decizia FRF. In functie de sistemul competitional pe care forul il va propune incepind de la toamna, se va sti cite formatii vor retrograda peste trei etape.
Formatia din Faurei a jucat la nivelul adversarei doar in prima repriza, una in care daca oaspetii nu ar fi gafat in minutul 25, la o faza fixa, s-ar fi incheiat la egalitate, 0-0.
Atacantul gazdelor, Lefter, a marcat insa la jumatatea primei reprize si CSM Rm. Sarat a plecat la cabine in avantaj.
Elevii lui Iacob Carst au avut si ei citeva actiuni in jumatatea adversa, dar incheiate cu suturi putin periculoase, expediate de Calatoaie, Craciunescu sau Anghelina.

Oaspetii au clacat in repriza a doua

Repriza a doua a fost un galop de sanatate pentru gazde care au marcat nu mai putin de cinci goluri in fata unei echipe care parea ca a terminat "benzina". Ghitulescu a dus scorul la 2-0, dupa ce a transformat un penalty la doua minute de la reluare, Borda si-a trecut in cont o dubla (min. 59 si 75), Botoc si Mazarache au completat lista marcatorilor echipei gazda.
Oaspetii au reusit sa marcheze golul de onoare in minutul 80, prin Anghelina insa evolutia lor din aceasta parte a meciului a fost lamentabila.
In acest meci la oaspeti a debutat George Moise, un junior care abia in august va implini 15 ani, iar in cele 10 minute cit a evoluat a lasat sa se intrevada ca este un tinar de perspectiva.
"Nu pot sa spun ca am facut un joc slab in prima parte, dar ceea ce m-a nemultumit a fost lipsa de luciditate in faza finala a actiunilor de atac. Desi am discutat cu ei la pauza si au afirmat ca au inteles ce au de facut, in repriza a doua jucatorii nostri au fost net depasiti la toate capitolele de gazde. Noi vom juca in continuare desi sansele noastre de supravietuire in acest esalon sint practic nule", a declarat antrenorul Iacob Carst.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii