Mergi la conţinutul principal

Forfotă mare în Parcul Monument, înainte de Festivalul Istoric

• Seroplant toaletează spațiile verzi și extrage copacii uscați, în special în preajma Sălii Polivalente, dar și în alte zone din parc • ar mai fi, însă, și alte aspecte de pus la punct...

 

Forfotă mare, de câteva zile, în Parcul Monument, și premergător manifestărilor care vor avea loc aici, prima manifestare de mare interes pentru brăileni fiind Festivalul Istoric, din acest week-end. Așa că Seroplant a trecut la toaletarea spațiilor verzi și extragerea  copacilor uscați din zona Sălii Polivalente. “Acționăm și la rambleul liniei de tramvai, plantăm flori de toamnă la rondou și nu numai, iar în ceea ce privește copacii cu probleme ajungem cu intervențiile până în jurul Secției de Științele Naturii și spre aleea care duce la stadion“, ne-a declarat Ligia Drăgan, directorul Seroplant.

Dar, semnalăm noi, sunt și alte aspecte deranjante în zona Polivalentei: dâmburi, gropi și teren degradat, cu mari denivelări, probabil de la o rețea de utilități.Tot aproape de Polivalentă, spațiul verde este folosit pentru sport extrem cu bicicletele, iar când plouă totul devine noroi de o palmă. Ceva inadmisibil spre aleea de lângă o terasă, spre stadion: la dosul unei barăci sunt deșeuri din lemn și plastic, dar și o toaletă ecologică făcută zob, probabil dintr-o organizare de șantier, și care toaletă a devenit focar de infecție, ținând companie unui container sufocat de gunoaie și resturi menajere.

Iar în week-end-ul trecut, doi ”menestreli” moderni, unul cu o chitară conectată la o boxă, iar celălalt cu o boxă bluetooth, s-au dat în spectacol producând o mare... poluare fonică în tot parcul, fără să intervină nimeni de la Poliția Locală, măcar să-i pună să dea sonorul mai încet.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro