Mergi la conţinutul principal

Forţe suplimentare ale Poliţiei Brăila, alături de brăileni de Anul Nou

* începând cu 30 decembrie, până pe 2 ianuarie, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila au fost luate măsuri suplimentare pentru a preveni producerea incidentelor în ultimele zile ale acestui an și în primele zile ale anului 2023 * numărul poliţiştilor brăileni care vor acţiona a fost suplimentat * astfel, 626 de polițiști din structurile de ordine publică, rutieră, dar și de la alte structuri, vor fi în stradă

 

 

 

Numărul poliţiştilor brăileni care vor acţiona în stradă, în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie, a fost suplimentat. Astfel, 626 de polițiști din structurile de ordine publică, rutieră, dar și de la alte structuri vor fi angrenați în acțiuni de de prevenire, descurajare, dar și de combatere a faptelor antisociale.

Pe această cale, poliţiştii recomandă tuturor cetăţenilor să aibă în vedere un minim de măsuri de autoprotecţie, pentru a trece în noul an în siguranţă. „Asigurați-vă că încuiați locuința când plecați de acasă! Nu folosiți materiale pirotehnice, decât în condițiile și în locurile permise de lege! Aveți grijă de bunurile pe care le aveți asupra dumneavoastră când vă aflați în mulțime! Nu consumați substanțe interzise și nu consumați alcool în exces! Nu vă lăsați angrenați în dispute verbale care pot degenera! Dacă plecați în călătorie cu mașina, nu porniți la drum dacă sunteți obosiți. Adaptați permanent viteza la condițiile de drum și păstrați distanța corespunzătoare între vehicule!”, sunt recomandările poliţiştilor.

Pe linia controalelor cu scop preventiv, polițiștii desfășoară acțiuni în piețe, târguri și centre comerciale pentru identificarea agenților economici care încalcă legislația din domeniu. De asemenea, în vederea prevenirii situațiilor de risc pentru populație, polițiștii continuă și controalele privind legalitatea operațiunilor cu articole pirotehnice, în cadrul acțiunii „Foc de artificii”.

În caz de nevoie sau dacă ați asistat ori aveți cunoștință despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelați cu încredere la cel mai apropiat polițist, ori sunați la 112 – Apelul Unic de Urgență!                                                                        

Mesajul poliţiştilor: LA MULȚI ANI!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro