Mergi la conţinutul principal

Forţe proaspete la Jandarmeria Brăila: opt noi jandarmi au depus Jurământul Militar

* vineri, opt cadre militare care au intrat în colectivul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila au trecut prin momente emoţionante, întrucât au depus jurământul militar * proaspeţii jandarmii au reuşit să treacă de acest important eveniment din viaţa lor şi au promis că îşi vor face treaba cu toată responsabilitatea

 

 

Noi angajaţi la Jandarmeria Brăila. Vineri, în jurul prânzului, opt cadre militare care au intrat în colectivul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Brăila au trecut prin momente emoţionante, întrucât au depus jurământul militar. Proaspeţii jandarmii au reuşit să treacă de acest important eveniment din viaţa lor şi au promis că îşi vor face treaba cu toată responsabilitatea.

Potrivit datelor transmise de la IJJ Brăila, la data de 11 decembrie, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus, 8 cadre militare  au făcut legământul sacru faţă de ţară - au depus Jurământul Militar. La această activitate au participat reprezentanți din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dunărea” al Județului Brăila, Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, Instituției Prefectului Județului Brăila. „Activitatea, ce s-a desfăşurat pe platoul din curtea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, este un moment cu încărcătură emoţională deosebită pentru fiecare militar. La finalul festivităţii, inspectorul şef al unităţii, colonel  Moţ Vasile,  le-a urat mult succes în  noua activitate”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanţii Jandarmeriei Brăila.

A fost vorba despre ceremonialul de depunere a jurământului militar de către cadrele militare încadrate cu data de 8 decembrie, la care au fost invitaţi şi jurnaliştii, în fotografii fiind surprinşi noii jandarmi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro