Mergi la conţinutul principal

Forţe proaspete la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila: 35 de polițiști noi

* la data de 3 septembrie, au fost organizate examene privind încadrarea din sursă externă, iar la data de 15 decembrie, la sediul Inspectoratului de Politie Județean Brăila s-au prezentat noii colegi

 

 

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila a făcut încadrarea noilor poliţişti care au obţinut posturi în urma unor concursuri organizate.

După ce în luna septembrie au fost organizate examene pentru încadrarea din sursă externă a unui post de ofițer de poliție și a 30 posturi de agenți, la data de 15 decembrie,  la sediul Inspectoratului de Politie Județean Brăila s-au prezentat noii colegi.

„Inițial, la acest concurs s-au înscris 315 de persoane, la proba scrisă au fost planificați 104 candidați. Noii colegi au fost declarați apt, în urma desfășurării probelor de concurs, cu note cuprinse între 7.00 și 9.70. Dintre cei 35 de polițiști, 32 sunt agenți de poliție și 3 sunt ofițeri, 30 fiind colegi, iar 5 fiind colege. Toți vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență, până la împlinirea stagiului  de tutelă de 6 luni în cazul agenților de poliție, respectiv 1 an, în cazul ofițerilor de poliție”, au transmis poliţiştii din cadrul Biroului de Presă al IPJ Brăila.

Totodată, aceștia vor participa la un curs de inițiere în carieră, la unul din centrele de pregătire ale M.A.I. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Județean Brăila le urează succes în activitatea profesională!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro