Mergi la conţinutul principal

"Folclorul transpus în spectacol”, la Centrul de Creație Brăila

* evenimentul este programat pentru ziua de duminică, 13 iunie, ora 12.00, în Sala ProArte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila * intrarea este liberă

 

 

 

 

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT), Consiliul Județean și Primăria Municipiului Brăila organizează duminică, 13 iunie, de la ora 12ºº - în Sala Pro Arte a instituției din Piața Traian nr. 2 - Conferinţa „Folclorul transpus în spectacol”. Organizat în cadrul activității „Conferinţele CJCPCT Brăila”, evenimentul cultural își propune „să încurajeze şi să ofere îndrumările necesare organizării de evenimente, spectacole  cu tematica populară, păstrând calitatea actului artistic în raport cu tradiţiile populare”.

Invitata Conferinţei „Folclorul transpus în spectacol” este Elise Stan, prof. dr. etnomuzicolog, un nume care, precizează organizatorii evenimentului din weekend, prin muncă şi dăruire, a reuşit să menţină vie şi să transmită, totodată, generaţiilor următoare dragostea pentru folclor.

„Intrarea publicului la Conferinţa „Folclorul transpus în spectacol” se va realiza gratuit, în limita locurilor disponibile, cu respectarea măsurilor impuse pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus şi va fi transmis live pe pagina de facebook  a organizatorului - Centrul.de.Creatie.Braila”, se precizează în comunicatul transmis de organizatorul evenimentului.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro