Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Florin Piersic pe scena teatrului brailean

Pe 3 octombrie, la Braila, se va juca spectacolul "Straini in noapte" in care vor evolua Florin Piersic si Emilia Popescu. Este o comedie cu rasturnari de situatie, despre seductie, minciuna si timpul care ne transforma. Pierre este casatorit si tatal unui adolescent. A ramas singur in Paris sa munceasca, in timp ce sotia si fiul sau sint plecati in vacanta. Juliette este o blonda tinara, frumoasa si enigmatica. Il intilneste pe Pierre intr-un bar si ii accepta invitatia de a mai bea un pahar la el acasa. Aceasta comedie romantica a mai fost jucata in 2004 de Alain Delon si Astrid Veillon la Paris. Versiunea romaneasca este montata de actorul Radu Beligan.
Premiera va fi prezentata la sfirsitul lunii septembrie la Opera Nationala din Bucuresti, apoi spectacolul va fi itinerat in 14 orase importante intre care si Braila. Evenimentul reprezinta revenirea in teatru a lui Florin Piersic dupa 20 de ani si este realizat de Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Bucuresti - ArCuB si agentia literar-teatrala Beldor, cu sprijinul agentiei de impresariat VreauBilet.ro.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii